5 Mart 2017 Pazar

Yayınevi Güncelleme Sürüm 0.17

On binler satan ve kaprisleri okuyucusunu dahi boğan bir yazar değilim sanırım. İlk kitabı sözleşmesini feshettiği yayınevi tarafından yok satan! okur öncelikli bir yazar adayıyım en fazla. Kitabımın yok satmasının sebebi şahsi marifet değil tabi ki. İlk baskının maliyeti çıkarıp, üstüne tükenmesi ve stok durumunun sıfıra dayanması. Kendimi şımartacak olursam; Kana Davet'e erişmek imkansız!
Kalemi hedefi on ikiden vuran, hatta ücretsiz olmasına rağmen blogu dahi ziyaret edilmeyen bir yazma gayretlisi olarak her çamuru yayıncı firmaya atıyor olmam pek kabul görmeyebilir. Fakat hevesler böyle kırılıyor ne yazık ki!
Bahaneler torbasını sırtıma yükleyip, yeri geldiğinde içini açıp teker teker boşaltacağım elbet. Zatımı yazma gayretlisi olarak tanımlamam da bunu gerektirir.
Bir kaban size olmadıysa değiştirmek icap eder. Israrı lüzumsuzluk derecesinde inatlaşmaktır. Niyetlerimize dar gelen ve şimdilerde kalemimize olumsuz referans olan toplulukları budadığımız gibi, hayallerimize fatura kesen firma ile de yollarımızı ayırdık. Onlar sağ, biz selamet.
Uzun zaman önce son noktası konan Hasta Şehir, şahsi sebep ve duygulardan ötürü ne yazık ki ertelenmek zorunda kalmıştı. Edebiyatın terzisi birkaç yayınevi ile bu zaman diliminde çeşitli mutabakatlar sağlansa da imza bir şekilde nasip olmamıştı. Tam zamanı mıydı bilmiyorum ama kazasız belasız bir mukavele hazırlandı ve resmiyete döküldü çok şükür.

Kişisel gelişim uzmanı değilim. Yaşam koçu ya da yazar koçu da değilim. Fakat her alevin sebebi bir kıvılcım gibi yazabilmenin de temel motivasyon sistematiğinin üst sıralarında "sebep" beklentisi vardır mutlaka. Devamlılığı ve üretkenliği sağlamak adına vira bismillah dedik ve Truva Yayınları ile anlaştık.

Gayretimizi tüccarlık olarak ananlara da, yolumuza taş koyanlara da; tüm samimiyetleri ile "merakla bekleyen" dostlara da selam olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder